Číselník alergénov:
1, Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody).
2, Kôrovce a výrobky z nich.
3, Vajcia a výrobky z nich.
4, Ryby a výrobky z nich.
5, Arašidy a výrobky z nich.
6, Sójové zrná a výrobky z nich.
7, Mlieko a výrobky z nich.
8, Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich.
9, Zeler a výrobky z neho.
10, Horčica a výrobky z nej.
11, Sezamové semená a výrobky z nich.
12, Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10mg/l.
13, Vlčí bôb a výrobky z neho.
14, Mäkkýše a výrobky z nich.
Číselné údaje v zátvorkách pri názve pokrmu uvádzajú alergény podľa číselníka alergénov,
ktorý tvorí tvorí prílohu jedálneho lístka.